Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (7.72 secunde)
Uneori, insa, e greu de dovedit o cauzalitate intre personalitatea masculina si dominatia feminina. ... Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste".
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Agerpres informeaza ca analistul politic Iosif Boda a declarat ca gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din functia de ministru de Interne este unul laudabil. ... Gestul lui Vasile Blaga a fost unul de demnitate", a declarat analistul.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Ponta, despre Aura Vasile:
Cezar Preda si-a anuntat candidatura la CJ Buzau. Ion Vasile, UNPR: "Aveam o intelegere cu PDL si el a incalcat-o.
Vasile Dancu:
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... A fost adus de Mircea Geoana ca un garant al directiei, mai degraba cu scop electoral si tinut langa partid.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Aproape 600.000 de romani isi sarbatoresc onomastica in prima zi a anului, de Sfantul Vasile Aproape 600.000 de romani poarta numele Sfantului Vasile, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, informeaza luni un comunicat al MAI.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
Alegeri, socoteli si galagie la PDL Nu cred in teza conform careia partidelor noastre politice le prinde bine cate o cura de opozitie, pentru cumintire si reinvatarea smereniei.
Suna cam eliptic, dar trebuie avansat incet si cu rabadare in povestea Marii Schisme. ... este oare intamplator ca tensiunile dintre PSD si PNL au izbucnit in paralel cu amplificarea hemoragiei de parlamentari din PPDD si cu intensificarea pregatirilor pentru ruperea PDL?
"Daca vor critica ministrii PD, dovedesc neseriozitate", a precizat Elena Udrea, secretarul executiv.
Guvernul Boc ar trebui sa plece acasa si sa lase pe altii sa implementeze noile masuri anuntate dupa ce Curtea Constitutionala a respins taierea pensiilor.
Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL. ... "Oamenii aceia nu au dreptul sa se revolte pentru ca au fost doi ministri ai finantelor, Remes si Vladescu, care s-au intalnit cu capii Finantelor si cu sindicatele si i-au intrebat:
Ea a obtinut 979 de voturi din cele 999 si astfel a fost aleasa presedintele Organizatiei PDL Bucuresti, careia pana in acest moment i-a asigurat interimatul, dupa ce Vasile Blaga si-a inaintat demisia.
google-analytics.com